Shtëpi moderne apartament nën çati me dritare gji dhe ballkon - shtëpi të vetme-familjare të ndërtuar ide Bien Zenker Shtëpi prefabsh EVOLUTION 165 V7 - Hausbaudirekt.de
Hapur dhomë gjallë-ngrënie me kuzhinë - Wohnideen Inneneinrichtung Ndërtuar shtëpi ide ideve Bien Zenker Shtëpi prefabsh EVOLUTION 165 V7 - Hausbaudirekt.de
Kati i katit të planit Kati i parë kuzhinë moderne e hapur me dritare gji dhe studim - shtëpi me një familje të ndërtuar ide Bien Zenker Shtëpi prefabsh EVOLUTION 165 V7 - Hausbaudirekt.de
Kati i katit të planit të shtëpisë me çati të mbuluar Arkitektura & Ballkoni - Ndërtimi i ideve të shtëpive të veçanta Bien Zenker Shtëpi prefabsh EVOLUTION 165 V7 - Hausbaudirekt.de
Shtëpi moderne apartament nën çati me dritare gji dhe ballkon - shtëpi të vetme-familjare të ndërtuar ide Bien Zenker Shtëpi prefabsh EVOLUTION 165 V7 - Hausbaudirekt.de
Hapur dhomë gjallë-ngrënie me kuzhinë - Wohnideen Inneneinrichtung Ndërtuar shtëpi ide ideve Bien Zenker Shtëpi prefabsh EVOLUTION 165 V7 - Hausbaudirekt.de
Kati i katit të planit Kati i parë kuzhinë moderne e hapur me dritare gji dhe studim - shtëpi me një familje të ndërtuar ide Bien Zenker Shtëpi prefabsh EVOLUTION 165 V7 - Hausbaudirekt.de
Kati i katit të planit të shtëpisë me çati të mbuluar Arkitektura & Ballkoni - Ndërtimi i ideve të shtëpive të veçanta Bien Zenker Shtëpi prefabsh EVOLUTION 165 V7 - Hausbaudirekt.de