Shtëpi të reja

Shtëpi dy-familje moderne me çati të sheshtë, planin e katit pranë njëri-tjetrit - shtëpi gjysmë-shërbim të ndërtuar ide shtëpi prefabrika ZGJIDHJA 242 V7 e Living Haus - HausbauDirekt.de

Shtëpi 2-familje SOLUTION 242 V7 moderne

Shtëpi moderne dy-familje SOLUTION 242 V7 nga prodhuesit e shtëpive të parafabrikuara Living Haus është planifikuar si një shtëpi gjysmë e shkëputur dhe ofron dy njësi banimi pranë njëri-tjetrit me hyrje të veçantë dhe të zakonshme