Нови куќи

Луксузна вила на земја на ридот со фасада од дрво и архитектура на фронтон покрив - идеи за градење куќа Baufritz Префабрикувана куќа Вила FORTESCUE - HausbauDirekt.de

Селска куќа Вила ФОРЕСЕЦ на ридот

Луксузната вила Вила FORTESCUE на Baufritz е индивидуална монтажна куќа со седло покрив во градежништвото на дрва. Одвоената куќа во стил на куќа во англиска селска куќа се наоѓа на падина со непречен поглед на море.
Префабрикувана куќичка во град со прозорец со закривен покрив и прозорец за ветерници, план за подот на просторијата 4, 125 км - идеи за изградба на семејна куќа Bien Zenker Куќа EDITION 125 V5 - HausbauDirekt.de

Вила на Префаб ЕДИЦИЈА 125 V5 со закривен покрив

Вила-Зенкер, градска вила со префектура Биен-Зенкер, ЕДИЦИЈА 125 V5 е репрезентативна одвоена куќа со класичен кровен покрив, фасада од бел малтер и практичен влезен залив. Со околу 125 квадратни метри простор за живеење